OM BOOWEY BEAR®

Boowey Bear Gift Shop blev etableret i 2017. Vores lille team her hos Boowey Bear ved hvor svært det kan være, at finde den helt rigtige gave til dem man holder af. Derfor besluttede vi os den gang, at det var på tide med noget nyt og anderledes. Vores mission er, at skabe moderne og tidsløse gaver som vil bringe glæde til modtager. Vi sætter ekstra kærlighed til hver ordre hvilket vi håber vores kunder også kan mærke.
Derfor er vi også meget stolte af vores top anmeldelser både på Trustpilot og Facebook.

 

Om vores produkter

Produkterne du finder her på webshoppen er yderst eksklusive og originale. Ved hver enkel bestilling er der brugt masser af tid hvilket vores forbrugere også kan mærke. Alle vores produkter er håndlavet af vores leverandører specielt til Boowey Bear og af bedste kvalitet. Derfor finder du også vores kvalitet er bedre end andre i samme branche. 

 

Om vores roser

- Vores roser er 100% naturlige og ægte blomster. De dyrkes og håndplukkes når blomsten er står flottest. Processen består af to trin: Rosen dehydreres og derefter genfrugtes ved, at blande den med glycerin og andre planteelementer som erstatter dens saft. Det endelige resultat er en fleksibel blomst med et helt naturligt og smukt udseende som kan holde sig frisk i 1+ år helt uden vand og sol.
 Anvendelse og pleje: 
  • Opbevares køligt og tørt.
  • Udsæt IKKE for direkte sollys.
  • UNDGÅ kontakt med vand.
  • UNDGÅ at knuse, presse eller folde kronbladene
  • FJERN IKKE roserne fra kassen; de er sikre og glade der.
  • Hvis støv samles efter et par måneder, skal dette forsigtigt fjernes med en støvpude.
  • Lad IKKE roser med stærke farver have direkte kontakt med lyst stof eller overflader, da farve kan smitte af.
  • Låget er beregnet til at forblive på bunden af kassen. Vær opmærksom når der bæres rundt på denne Rose Box; det er et meget delikat produkt!

 

Holder en Boowey rose virkelig 1 år?

- Ja. Med ordentlig pleje opretholder disse roser deres smukke udseende i 1+ år. *Vi kan ikke garantere, at roserne vil vare et helt år uden ordentlig pleje. Over tid kan rose farver ændre sig og duften kan falme.

Kan jeg designe min egen Boowey Rose Box mht. farver?

- Ja. Vi har et udvalg af forskellige designs og farver hvad angår både æsken samt roserne som du frit kan vælge imellem. I dette tilfælde bedes du kontakte os. Her vil  vi med glæde hjælpe dig.

Kan jeg tage roserne ud af æsken?

- Nej. For optimal udseende kan du ikke tage roserne ud af æsken. De er glade derinde og skal være placeret i æsken hele deres levetid. Fjernelse af roserne vil skade og ødelægge dem.

Hvordan passer jeg på mine Boowey® roser?

- Det er meget enkelt. Roserne kræver INGEN vand og skal opbevares væk fra direkte sollys samt være i et rum med stuetemperatur. Ved rengøring bør du bruge en blød støvbørste til at fjerne støv. Placer IKKE noget oven på roserne, da det kan knuse og beskadige dem.

 
Har du flere spørgsmål? Kontakt os da gerne.