Boowey Bear

BOOWEY® ROSES INFORMATION

 Anvendelse og pleje: 
  • Opbevares køligt og tørt.
  • Udsæt IKKE for direkte sollys.
  • UNDGÅ kontakt med vand.
  • UNDGÅ at knuse, presse eller folde kronbladene
  • FJERN IKKE roserne fra kassen; de er sikre og glade der.
  • Hvis støv samles efter et par måneder, skal dette forsigtigt fjernes med en støvpude.
  • Låget er beregnet til at forblive på bunden af kassen. Vær opmærksom når der bæres rundt på denne Rose Box; det er et meget delikat produkt!

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Boowey® Roser?

Vores langtidsholdbare rose er en 100% rigtig blomst. Den dyrkes og håndplukkes når blomsten er flottest. Processen består af to trin: Rosen dehydreres og derefter genfrugtes ved, at blande den med glycerin og andre planteelementer som erstatter dens saft. Det endelige resultat er en fleksibel blomst med et helt naturligt og smukt udseende som kan holde i længere tid helt uden vand.

Holder en Boowey® rose virkelig 1 år?

Ja! Med ordentlig pleje opretholder disse roser deres smukke udseende i 1 år. *Vi kan ikke garantere, at roserne vil vare et helt år uden ordentlig pleje. Over tid kan rose farver ændre sig, og duften kan falme.

Kan jeg designe min egen Boowey® Rose Box?

Ja! Vi har et udvalg af farvede roser som du kan vælge imellem, samt en række forskellige Boowey Box designs og størrelser. Her vælger du præcis det der passer bedst til dit arrangement.

Kan jeg tage roserne ud af æsken?

Nej. For optimal udseende af roserne kan du ikke tage roserne ud af æsken. De er glade derinde og skal være placeret i æsken hele deres levetid. Fjernelse af roserne vil skade og ødelægge dem.

Hvordan passer jeg på mine Boowey® roser?

Det er meget enkelt! Vores Boowey Roser kræver INGEN vand. De skal opbevares væk fra direkte sollys og i et med stuetemperatur. Ved rengøring brug en blød støvbørste til at fjerne støv. Placer IKKE noget på roserne, da det kan knuse og beskadige roserne.

 
Har du flere spørgsmål? Kontakt os da gerne.