Boowey Bear

BOOWEY® ROSES INFORMATION

 Anvendelse og pleje: 
  • Opbevares køligt og tørt.
  • Udsæt IKKE for direkte sollys.
  • UNDGÅ kontakt med vand.
  • UNDGÅ at knuse, presse eller folde kronbladene
  • FJERN IKKE roserne fra kassen; de er sikre og glade der.
  • Hvis støv samles efter et par måneder, skal dette forsigtigt fjernes med en støvpude.
  • Låget er beregnet til at forblive på bunden af kassen. Vær opmærksom når der bæres rundt på denne Rose Box; det er et meget delikat produkt!

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Boowey® Roser?

Vores roser er 100% ægte blomst. De dyrkes og håndplukkes når blomsten er flottest. Processen består af to trin: Rosen dehydreres og derefter genfrugtes ved, at blande den med glycerin og andre planteelementer som erstatter dens saft. Det endelige resultat er en fleksibel blomst med et helt naturligt og smukt udseende som kan holde i 1+ år helt uden vand.

Holder en Boowey® rose virkelig 1 år?

Ja. Med ordentlig pleje opretholder disse roser deres smukke udseende i 1+ år. *Vi kan ikke garantere, at roserne vil vare et helt år uden ordentlig pleje. Over tid kan rose farver ændre sig og duften kan falme.

Kan jeg designe min egen Boowey® Rose Box mht. farver?

Ja. Vi har et udvalg af forskellige designs og farver hvad angår både æsken samt roserne som du frit kan vælge imellem. Kontakt os hvis dette har interresse.

Kan jeg tage roserne ud af æsken?

Nej. For optimal udseende kan du ikke tage roserne ud af æsken. De er glade derinde og skal være placeret i æsken hele deres levetid. Fjernelse af roserne vil skade og ødelægge dem.

Hvordan passer jeg på mine Boowey® roser?

Det er meget enkelt. Roserne kræver INGEN vand og skal opbevares væk fra direkte sollys samt være i et rum med stuetemperatur. Ved rengøring brug en blød støvbørste til at fjerne støv. Placer IKKE noget oven på roserne, da det kan knuse og beskadige dem.

 
Har du flere spørgsmål? Kontakt os da gerne.